Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Frühstück
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Kkirby
Bacon and Cheddar Corn Muffins
A cheesy bacon breakfast muffin for those on the go.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 375 °F (190 °C).
- Cook, drain and crumble bacon. Seed and mince jalapeno.
- In a large bowl combine flour, corn meal, cheddar cheese, sugar, baking powder, baking soda, cumin and salt and whisk. Stir in bacon and jalapeno.
- In a separate bowl combine buttermilk, oil and egg, stir well with a whisk.
- Add buttermilk mixture to flour mixture, stirring just until moist.
- Place 12 muffin-cup liners in muffin cups, coat with cooking spray. Divide batter among muffin cups.
- Bake for 15 minutes or until a wood pick inserted in center comes out clean. Cool 5 minutes in pan then transfer to a wire rack.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 158 Kalorien in 1 Portion Bacon and Cheddar Corn Muffins.
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Kalorien Analyse: 44% fett, 43% kohlh, 13% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
661 kJ
158 kcal
Fett
7,67g
Gesättigte Fette
1,569g
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,053g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,016g
Kohlenhydrate
16,92g
Zucker
3,4g
Ballaststoff
0,6g
Eiweiß
5g
Natrium
305mg
Cholesterin
26mg
Kalium
9mg
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (43%)
Fett (44%)
Eiweiß (13%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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