Hi bootybuilder girls. I am working it. Did my exercises with weights and bands yesterday and more basic today but I did them all.
49,7 kg Bisher verloren: 34,6 kg.    Still to go: 0 kg.    Diät befolgt: Recht gut.

Diätkalender ansehen, 14 Mai 2020:
2033 kcal Fett: 152,76g | Eiw: 135,94g | Kohlh: 40,66g.   Frühstück: Tomatoes, Baby Spinach, Animal Fat or Drippings, Egg, Bacon, Cheddar Cheese, Kraft peanut butter, only peanuts, Cottage Cheese 2%, Blue Diamond Almond Breeze Unsweetened Vanilla Milk. Abendessen: Cos or Romaine Lettuce, Cucumber (with Peel), Baked or Broiled Cod, Heavy Cream, Butter. Snacks/Sonstiges: ChocXO Keto Snaps, Now Foods Beef Gelatin Powder, Tea (Brewed), Lindt chocolate, 90% Lindt. mehr...
1783 kcal Bewegung: Gehen/Walken (Sportlich) - 5,5 Km/h - 55 Minuten, Gehen (Mäßig) - 5 Km/h - 30 Minuten, Laufen (Joggen) - 8 Km/h - 55 Minuten, Gymnastik (Leicht) - 20 Minuten, Ruhen - 13 Stunden und 20 Minuten, Schlafen - 8 Stunden. mehr...
Verlust von 1,3 kg pro Woche

28 Unterstützer    Unterstützen   

Kommentare 
#bootybuilder 👍🏾😉🌞 
14 Mai 20 vom Mitglied: adefwebserver
It is not really working that well. But I like the exercises and the company 
14 Mai 20 vom Mitglied: liv001
Woot woot nice liv💪🍑🔥🔥💜💚 
14 Mai 20 vom Mitglied: jcmama777
Nice drop! Great work! #bootybuilder  
14 Mai 20 vom Mitglied: silkian
Way to go liv!! 
14 Mai 20 vom Mitglied: PurpleAsh93
You go girl! 
15 Mai 20 vom Mitglied: Sabrina Helmold
Inspiring@! 
15 Mai 20 vom Mitglied: FullaBella
I hope to some $ay be we're I enjoy exercising,. Because of joint issues every thing needs to go slow. a few minutes here ,. but I'm getting baggy skin, at 76 working on 37 nothing bounces back. lol 
15 Mai 20 vom Mitglied: fancydaisy
Bill, I love the support! Daisy, do what you can.  
15 Mai 20 vom Mitglied: tatauu22

     
 

Einen Kommentar abgeben


Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 


liv001's Gewichtsverlauf


App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.