Making chicken noodle soup for dinner 😀
|
64,6 kg
Bisher verloren: 13,8 kg.
Still to go: 3,4 kg.
Diät befolgt: Recht gut.
|
|
1986 kcal
|
Fett: 74,81g | Eiw: 71,61g | Kohlh: 205,53g.
Frühstück: Egg, Watermelon, Coffee, Coffee-Mate Sugar Free Italian Sweet Creme Coffee Creamer, Splenda Naturals Made with Stevia Extract, Thomas' Everything Bagel, 2% Fat Milk, Kroger Finely Shredded Mexican Style Cheese, Wright's Bacon, Strawberries, Plum. Abendessen: Extra Virgin Olive Oil, Merlot Wine, Smart Balance Omega Light Buttery Spread made with Extra Virgin Olive Oil, Marketside Sourdough Loaf, Great Value Medium Egg Noodles, Cherry Tomatoes, Great Value Chicken Broth, Great Value Vegetable Broth , Cauliflower , Broccoli , Pero Mini Sweet Peppers, Bolthouse Farms Baby-Cut Carrots , Onions , Celery , Kirkland Signature Boneless Skinless Chicken Tenderloins. Snacks/Sonstiges: Cheesecake, Great Value Mixed Nuts, Everything Sesame Sticks, Kroger Rice Crackers (No Peas). mehr...
|
Verlust von 1,9 kg pro Woche
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
SherryeB's Gewichtsverlauf
|