Brunch ☆ Italian sausage (leftover), egg, Multi-grain toast ▪︎ Watermelon, strawberries, clementines, blueberries ▪︎ Coffee
|
1319 kcal
|
Fett: 60,95g | Eiw: 79,60g | Kohlh: 119,07g.
Frühstück: Splenda Naturals Made with Stevia Extract, Coffee, Wal-Mart 1% Low Fat Milk, Great Value Sugar Free French Vanilla Coffee Creamer, Smart Balance Buttery Spread Extra Virgin Olive Oil, Egg, Johnsonville Sweet Italian Sausage, Nature's Own Perfectly Crafted Thick Sliced Multigrain Bread, Blueberries, Clementines, Strawberries, Watermelon. Mittagessen: Smartfood Delight White Cheddar Popcorn. Abendessen: Private Selection Parmesan Herb Panko Bread Crumbs, Tilapia (Fish) , Extra Virgin Olive Oil, Bolthouse Farms Baby-Cut Carrots, Brussels Sprouts. Snacks/Sonstiges: Marketside White Chunk Macadamia Nut Cookie , Dannon Light & Fit Greek Yogurt - Blueberry. mehr...
|
|
Kommentare
10 Okt 22 vom Mitglied: jengetfit123
|
Oh Gawd SherryeB - I love all of the food that you make ... (I can drive there now)
10 Okt 22 vom Mitglied: Jergens123
|
10 Okt 22 vom Mitglied: SheenaKay7
|
this is my kind of breakfast
10 Okt 22 vom Mitglied: buenitabishop
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
SherryeB's Gewichtsverlauf
|